Kontortid og fridag.

De to siste dagene denne uken hadde jeg ingen planlagte møter, og fredag tok jeg helt fri fra kontoret.

Torsdag skrev jeg innlegg som skal brukes på Pilegrimsrennets hjemmeside. Dette er et nytt skirenn som skal arrangeres i samarbeid mellom tre idrettslag i bygda. Det 39 km lange rennet går i eksisterende traseer, og løypa er forholdsvis lett. Rennet vil dermed passe for både konkurranseløpere, mosjonister og familier.
Siden det er formannskapsmøte og  planutvalg kommende tirsdag, ble noe tid brukt til møteforberedelser.
Som vanlig var det flere telefoner og gjennomgang av post, og daglig leder i Selbu Tomteselskap stakk innom for å informere om status på enkelte tomteområder som de jobber med.
Blilyst opphører fra nyttår. I den forbindelse kontaktet jeg noen av mine kolleger i dagens medlemskommuner. Den nye regjeringen har redusert de regionale utviklignsmidlene som overføres til fylkeskommunene. Det vil utvilsomt gi seg utslag i fylkeskommunens bidrag til konkrete utviklingsprosjekter i kommunene.
Regional utviklingsavdeling i fylkeskommunene har nettopp hatt møter med hver enkelt kommune, og der ga alle klare signaler på hvor behovet for støtte er størst.
I Blilyst har vi fått gjennomført en boliganalyse, og for oss er det aller viktigste tiltaket å få økt boligbygging og bosetting. Vi ønsker også å sette i gang et treprosjekt som kommunestyret har gått inn for og utrede etablering av strikkesenter.
Fungerende banksjef i Selbu Sparebank har bedt meg om å holde et innlegg om bankens rolle i lokalsamfunnet i forstanderskapet kommende torsdag. Det startet jeg så vidt med å planlegge på torsdag, og har tenkt videre på hva jeg vil formidle i løpet av helga.

Fridagen og helga er brukt til litt juleforberedelser og trivelig 7 – årsdag for barnebarn. Dette er god oppladning til ei ny travel uke med møter både på dagtid og kveldstid.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: