Kontordag og langhelg.

De siste dagene denne uken har det vært møtefri. Med trivelig helgabesøk av barnebarn, har også tankene koblet av fra politiske saker.

Torsdag var det bare en møteavtale etter lunsj. Derfor fikk jeg tid til å gå igjennom post, attestere reiseregninger og fakturaer og ha samtaler med sekretariat og saksbehandlere.
Sammen med sekretær gjennomgikk jeg protokollene fra formannskap og planutvalg før disse ble offentliggjort.
Nye møteavtaler ligger til godkjenning nesten hver dag, og kalenderen må oppdateres slik at alle i organisasjonen kan se når jeg har ledig tid.
Før lunsj kom lederen i hovedutvalg for Helse og Sosial innom. Han sitter ikke som fast medlem i formannskapet og har derfor ikke vært med på førstegangs behandling av budsjettet. Vi diskuterte budsjett og mange andre saker som både jeg og han er opptatt av. Det er alltid greit å kunne snakke uformelt med noen om det som rører seg på den politisk arena. Jeg setter stor pris på at medpolitikere stikker innom kontoret når jeg har litt ledig tid.

Fredag tok jeg fri fra kontoret, men tok noen telefoner og svarte på epost.
Helga ble avsluttet med revy i Neatun. Det var mange fantastisk morsomme innslag framført av dyktige aktører. Ekstra trivelig er det at mange ungdommer er med på scena i alle grendarevyene. Sammen med gamle vante revyartister tar de sin tørn for å skaffe driftsmidler til kretsens forsamlingshus samtidig som de styrker samhold og tilhørighet til bygda.

Mandag er det tid til kontorarbeid og samtaler på rådhuset, men resten av uka er det møter alle dager. Så langt er det ingen avtaler på kveldstid. Det er imidlertid alltid noe å forberede med telefonsamtaler og dokumentlesing, så jeg får nok som vanlig ingen fritidsproblemer.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: