Snart mai!

Nå begynner bjørka å bli grønn, og sommeren er like rundt hjørnet. Politisk er det hektisk med mange møter og konferanser som en bør delta på, og i forrige uke ble endelig Selbu frivilligsentral åpnet. Foreløpig blir åpningstiden 4 timer hver torsdag, men vi håper at vi får innvilget statstilskudd i 2009, slik at vi kan holde åpent på heltid.

Tirsdag hadde vi i formannskapet  en sak om ledige kommunale tomter. Vi vedtok å bygge ut resten av tomtene vi eier på Fuglem og i Molia. Det er byggeklare, attraktive tomter både i Vikvarvet, Dragsten, Flora og Øverbygda, og vi skal nå  intensivere markedsføringa av boligtomter i kommunen. Vi håper også at vi når fram i meklinga med fylkesmannen slik at vi kan  få lagt ut nye boligområder  i Mebond i forbindelse med behandlinga av kommunedelplan for Mebond – Tømra.

Regnskap og årsmelding for kommunen er nå ferdig og skal behandles i formannskapet den 7.mai. Før den tid skal etatsjef bygdautvikling og jeg delta i et seminar på Sundvollen ang. forvaltningplaner for vann . Her skal vi også møte en jurist fra advokatfirmaet Lund & Co som er sekretariat for Landslaget for vassdragskommuner (LVK). Vi vil i det møtet få råd om hvordan vi skal gå videre med saken om revisjon av konsesjonsvilkårene for Selbusjøen. Håper uansett at TEV vil ta hensyn og holde vannstanden i sjøen oppe på et nivå som er akseptabel for alle kommende sommer.

Jeg ser fram til å feire 1.mai i morgen. For meg og for mange med meg, er dette en dag det er knyttet sterke tradisjoner til. Markeringa av dagen starter i Selbu kirke, før turen går til eldresenteret der det er taler og sosialt samvær. Håper mange tar seg tid til å være med!

Reklamer

One Response to Snart mai!

  1. Eirik Uthus sier:

    Gratulerer med egen blogg Inga 🙂

    Jeg håper også vannstanden i Selbu er på akseptabelt nivå når man tar turer hjem iløpet av sommeren.

    Ha en fin mai!

    Eirik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: